NH Pavillon - Bålhytter - Heste læskure

Bålhytter og heste læskure fra NH Pavillon

Hos NH Pavillon har de stor erfaring i at bygge bålhytter. NH Pavillon bygger bålhytter i hele landet, både til private og institutioner. NH Pavillon bygger alle bålhuse på stedet så den bliver en naturlig del af omgivelserne. De går ikke ned på kvalitet hos NH Pavillon for deres bålhytter er lavet af frisk fældet stammer fra de danske skove.

Hos NH Pavillon er der et væld af muligheder for at give din bålhytte dit helt eget unikke præg. Du kan selv vælge størrelsen på dit bålhus så det passer lige til dit behov. Der er også mulighed for at lave indbyggede shelters, opbevaring og meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænser for udformningen af din bålhytte.  Så med andre ord er det stor mulighed for at bålhytten kommer til at opfylde dine krav og behov.

Når man skal bygge en bålhytte er det vigtigt med rådfør sig med erfarne fagfolk. Hos NH Pavillon hjælper og rådgiver vi dig gerne, så du er sikker på at få den rette løsning når du bygger et bålhus.

Hos NH Pavillon har vi ikke to løsninger der ens, derfor kan priserne på deres skræddersyet bålhytter også være varierende. Der kan være ting der spiller ind i forhold til prisen. Det kan være strøelsen, indretningen og placeringen, det kan derfor være en ide at tage en dialog med en af vore fagfolk omkring de mange og unikke muligheder.

 

Heste læskure hos NH Pavillon

NH Pavillon kan give dig en hjælpende hånd når du skal de perfekte omgivelser til løsdrift af heste. De laver kun læskure i bedste kvalitet. Træet vi benytter er lærke træ fra de danske skove, på den måde sikre de at du får det bedste resultat når du skal bygge dit heste læskur.

Når man skal bygge et heste læskur er det vigtigt og bygge det i den rigtige strøelse, som er velegnet til netop dit løsdrift af heste. NH Pavillon har i tidens løb lavet mange hestlæskure, vi har derfor god erfaring. Inden projektet kan du tale med en af deres fagfolk så du får det bedste resultat, som passer til dig.

Posted by admin8522

Skriv et svar