Gør dit barn skole klar på få minutter

Jeg har selv faldet over denne side Tegn&Mal.dk, og som forælder ved der er mange som vil få glæde af at tage et kig forbi, så her er et lille portræt af det nye firma.

De fleste forældre kender det med, at du sender dit barn i skole tænker, vi skulle gerne have styr på det hele, og så allerede første dag barnet kommer hjem, mangler han eller hun, det ene eller det andet til penalhuset, og så skal man bruge en masse tid på at få det ordnet, for det skal selvfølgelig være klar til dagen efter.

Denne problemstilling som mange forældre har stået over for, vil den nye webshop, Tegn&Mal.dk, gerne løse ved at gøre processen meget mere enkel.

Tegn&Mal.dk har sat sig i sine kunders sted og set på, hvad det er de kan gøre for at gøre den kedsommelige proces, som det kan være at gøre sit barn skole klart, let nemmere at få ordnet. Det produkt som de er kommet frem med, er en webshop som har haft fokus på at gøre processen så enkel og nem som muligt som forældre at få skabt sig et overblik og købt de vare som de skal bruge.

På webshoppen sælges der nemlig kun produkter fra anerkendte mærke, som er nøje udvalgt, så man ved at de produkter man i sidste ende får køb, både fungere men også er holdbare i lang tid, så man ikke skal ordnet sit barn penalhus inden for nærmeste fremtid heller.

Men Tegn&Mal.dk stopper ikke bare ved at kun tilbyde de bedste produkter. De har også undersøgt, hvilket behov man får som forældre og barn, og hvad man skal have styr på, og derved nøje udvalgt nogle produkter og lavet nogle samlet pakker, som gør du ved et enkelt klik kan færdiggøre hele det ræs der tit kan være med, når man skal gøre sit barn skole klar.

Når du så har valgt dine produkter, eller en af de mange gode sammen-pakker de har lavet til en, og skal til betaling, oplever man, at det er gode konkurrence venlige priser, du får fri forsendelse for køb af kun 299,-, og de bliver sendt med det samme, så du kan stå med pakken dagen efter. Det vil også sige, at dit barn kan komme hjem fra skole og beklage sig over de manglende ting, og du kan stadig nå at få pakken dagen efter, så man er fri for at skal til ud og køre, hvilket gør hele processen meget nemmere.

Posted by admin8522